Diety i zalecenia

  1. Zalecenia żywieniowe w diecie podstawowej.pdf
  2. Zalecenia żywieniowe w diecie łatwostrawnej.pdf
  3. Zalecenia żywieniowe w diecie bogatobiałkowej.pdf
  4. Zalecenia żywieniowe w diecie niskobiałkowej.pdf
  5. Zalecenia żywieniowe w diecie z oraniczeniem substancji pobudzających wydzielanie soku żołądkowego.pdf
  6. Zalecenia żywieniowe w diecie z ograniczeniem tłuszczu.pdf
  7. Zalecenia żywieniowe w diecie z ograniczeniem łatwo przyswajalnych węglowodanów i nasyconych kwasów tłuszczowych.pdf
  8. Zalecenia żywieniowe w diecie ubogoenergetycznej.pdf
  9. Zalecenia żywieniowe w diecie bogatoresztkowej.pdf
  10. Zalecenia żywieniowe w diecie papkowatej.pdf
  11. Zalecenia żywieniowe w diecie płynnej-wzmocnionej.pdf
  12. Zalecenia zdrowego żywienia - talerz zdrowia.pdf
  13. Zalecenia żywieniowe w diecie bezglutenowej (celiakii).pdf
  14. Zalecenia żywieniowe w diecie bezglutenowej (celiakii) z współistniejącą cukrzycą.pdf
  15. Zalecenia żywieniowe w chorobie refluksowej.pdf
  16. Zalecenia żywieniowe w dnie moczanowej.pdf
  17. Zalecenia żywieniowe w profilaktyce osteoporozy.pdf
  18. Zalecenia żywieniowe w mukowiscydozie.pdf
  19. Zalecenia żywieniowe w niealkoholowej stłuszczeniowej chorobie wątroby.pdf
  20. Zalecenia żywieniowe w nadciśnieniu tętniczym.pdf
  21. Zalecenia żywieniowe po zawale mięśnia sercowego.pdf
  22. Zalecenia żywieniowe dla pacjenta z podwyższonym poziomem cholesterolu.pdf
  23. Zalecenia żywieniowe w atopowym zapaleniu skóry.pdf
  24. Zalecenia żywieniowe po przeszczepie nerki.pdf
  25. Zalecenia żywieniowe przy odleżynach.pdf
  26. PREHABILITACJA - przygotowanie żywieniowe pacjenta onkologicznego zakwalifikowanego do operacji.pdf
  27. Zalecenia żywieniowe po przebytej operacji chirurgicznej.pdf
  28. Zalecenia żywieniowe dla pacjentów z wyłonioną stomią.pdf
  29. Zalecenia żywieniowe w przypadku biegunek zaparć dla pacjentów z wyłonioną stomią.pdf
  30. Zalecenia żywieniowe po zabiegu hemikolektomii (wycięcie części jelita grubego).pdf
  31. Zalecenia żywieniowe w trakcie radio i chemioterapii.pdf
  32. Zalecenia żywieniowe dla dzieci w przedziale wiekowym od 0 do 3 lat.pdf
  33. Zalecenia żywieniowe dla dzieci i młodzieży w wieku 4-18 lat.pdf
Nasz system korzysta z plików cookies. Zgodnie z opracowaną polityką  cookies przedmiotowe pliki mogą być wykorzystywane  do zapamiętywania ułożenia poszczególnych elementów; zapamiętywania danych z wypełnianych formularzy zamówienia, prowadzenia anonimowych statystyk przedstawiających sposób korzystania ze strony portalu oraz badania potrzeb użytkowników, z wyłączeniem personalnej identyfikacji użytkownika Przeglądarka internetowa z której Państwo korzystacie umożliwia zmianę ustawień obsługi plików cookies. Korzystanie z tego serwisu internetowego bez zmiany ustawień oznacza, że będą one zapisywane w pamięci urządzenia oraz oznacza akceptację dla stosowanych tu plików cookies.W związku z wejściem w życie w dniu 25 maja 2018 roku Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (określane jako „RODO) informujemy, że Administratorem Państwa danych osobowych jest:  Samodzielny Publiczny Wojewódzki Szpital Zespolony w Szczecinie ul. Arkońska 4, 71-455 Szczecin. Szczegóły dotyczące zasad przetwarzania Państwa danych osobowych dostępne są  na stronie https://www.spwsz.szczecin.pl/ w zakładce Informacje Administratora Danych Osobowych.
Dowiedź się więcej Zamknij